REKOD!! dah turun 10kg nih…

Kami pun terkejut bila dpt sms  dari salah seornag customer kami.. biar betul 10kg.. mcm tak percaya pun ada.. tapi itulah yang diberitahu oleh customer ni.. Bestkan.. 🙂  tapi kami pun nak dia terus sihat.. jgn lah crash diet pulak… mkn tetap makann… cuma kena belajar kurangkan makan sahja.

Itulah keistimewaan s elements ini. anda masih boleh enjoy mkn.. tapi biarlah bersederhana.. terbaik sekali kalau terus bersenam untuk memastikan metabolisme terus meningkat..

Punca utama masalah berat badan:

★ metabolisma badan rendah
★ masalah sembelit.

S-Element menggabungkan PEMBAKAR LEMAK & FIBER.

Ia membantu:
★ meningkatkan kadar metabolisma badan untuk bakar lemak berlebihan dan menghalang pengumpulan lemak baru
★ membuang toksin, membersihkan usus dan mengatasi masalah sembelit. Jadi proses pembakaran lemak akan lebih effektif

Berperisa lemon dan hanya perlu ambil 1 paket sehari sebelum sarapan

Sesuai untuk WANITA, IBU MENYUSU BAYI & LELAKI

1405029_452638781513703_546795005_o

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s